No.1 Zonnestudio

No.1 Zonnestudio

Bij No.1 Fitness zonnestudio staat kwaliteit voorop. Daarom zijn onze zonnebanken allemaal van Ergoline.

Ergoline is wereldwijd marktleider op het gebied van wellness-apparatuur en staat bekend om haar toepassing van hoogst innovatieve technologieën. Wij maken gebruik van de Ergoline Prestige 1600 en de Ergoline Excellence 800 zonnebank.

Wil je er zeker van zijn dat de zonnebank vrij is wanneer jij komt, reserveer dan online!

Ergoline zonnebank

Summerbody

Online reserveren


De Prestige serie van Ergoline staat voor de nieuwste technologieën, gepaard met innovatieve comfort uitvoering en een tijdloos design. Het nieuwe topmodel zet met de verder ontwikkelde Hybrid Performance en Beauty Light LED een nieuwe maatstaf in de bruiningstechnologie. De unieke combinatie van UV en rood licht maakt een bijzonder mooie en diepe bruine kleur met gelijktijdige huidverzorging mogelijk. Nieuw is ook de Personal Sunstyle. Door het indrukken van de keuzetoets ontvangt iedere klant zijn persoonlijke gewenste kleur. De complete Wellness-faciliteiten, inclusief de gemakkelijk te bedienen Bluetooth - verbinding, bieden luxe op het hoogste niveau.


Reserveer nu Online

Graag 5 minuten voor aanvang aanwezig zijn voor de betaling en om eventueel een huidanalyse in te vullen. Bij een reservering wordt de zonnebank tot maximaal 5 minuten na aanvangstijd vastgehouden.
Bij gebruik van onze zonnebank zijn de Algemene voorwaarden en huisregels No.1 Zonnestudio van toepassing.